Badrumsrenovering Stockholm

Med över 15 års erfarenhet vågar vi påstå att vi är expterter på badrumsrenovering i Stockholm!

Om Oss

Badrumsrenovering i Stockholm är ett relativt nystartat företag som specialiserat sig på just badrumsrenoveringar mot privatpersoner. Som ett modernt Svenskt företag hittar ni oss via nätet samt andra mediekanaler. Detta för att bidra till att våra kunder får en kostnadsmässigt optimerad badrumsrenovering! Vi har vårt säte i Stockholm men utför arbeten i hela Mälardalen och i enstaka fall även i övriga Sverige.

Vårt fokus har legat på att från grunden bygga en stark plattform bestående av Svenska fackmän, affärsmässigt förhållningssätt mot slutkund samt den trygghet vi kan erbjuda med hjälp av en ansvarsförsäkring och spets kompetens. Vi som driver projekten är projektledare med hantverkskompetens och det medför att vi alltid sätter era behov och önskemål i centrum. Ni behöver inte med andra ord kommunicera med hantverkare utan bara luta er tillbaks och låta oss sköta hela processen. Denna arbetsmetodik har visat sig mycket uppskattad bland våra kunder.

Därför har vi alltid en projektledare som ser till att våra kunder kan känna sig trygga genom hela processen och om man vill ha hjälp med själva designen av badrummet har ni kommit helt rätt!

Vi har ända från start fått en mycket positiv respons i och med detta koncept därav är vi i en expansiv fas och det är med glädje vi kan se fram emot ett nytt år med nöjda kunder och spännande badrumsrenoveringar!

 


(Lämna tom)

Läs gärna mer i vår blogg!

20 maj 2013:Rekryteringsföretag
29 apr 2013:Vi skriver ramavtal med rekrytering i Stockholm
17 mar 2013:Badrumsrenovering i Stockholm - Sveriges svåraste marknad
12 mar 2013:Ta hjälp av en inredningsarkitet för att höja värdet på din bostad när du ska renovera badrummet!
26 feb 2013:En helt vanlig badrumsrenovering i stockholm
24 feb 2013:En badrumsrenovering som utförs på ett litet badrum skiljer sig markant från en badrumsrenovering på ett större
24 feb 2013:Rekrytering i Stockholm inom badrumsrenovering - Vi håller alltid utkik efter bra medarbetare!
24 feb 2013:Headhunting - Ett perfekt sätt att få tag på den bästa arbetskraften!
24 feb 2013:Badrumsrenovering på bara 7 dagar

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)