Badrumsrenovering Stockholm

Med över 15 års erfarenhet vågar vi påstå att vi är expterter på badrumsrenovering i Stockholm!

En helt vanlig badrumsrenovering i stockholm

Badrumsrenovering i Stockholm enligt konstens alla regler!

Vid första mötet:

Möte med kunden där vi samtalar kring de önskemål och förväntningar man har på det nya badrummet och den badrumsrenovering som man har plannerat. Vi hjälper till med goda råd och vägledning om så önskas och ger riktlinjer för vad som är möjligt med inredningsdetaljer för att lyfta badrummet.

Offertpresentation:

Inom 24 timmar överlämnar vi en specifik offert där vi redogör för alla moment som ingår i arbetet, det material vi står för och hur lång tid som badrumsrenoveringen förväntas att ta. Vi har även med en vitesdel som bygger på en straffavgift vi betalar vid försening om så kunden önskar.

Återkoppling:

Efter överenskommen tid återkopplar vi och går igenom det förslag vi lämnet. Ibland tillkommer vissa korrigeringar och eventuella klargöranden och därefter, om kunden känner sig nöjd skrivs ett entreprenadsavtal.

Hanntverksfasen:

Här går vi in och gör det vi är bäst på. Att förverkliga era drömmar och förväntningar. Vi hämtar upp kakel, toalettstol, handfat etc. som ni beställt in och levererar det till lägenheten. Därefter river vi ut det gamla badrummet och sätter igång med lokalanpassningen inför den nya ritning som upprättats. Efter c.a 7 -14 dagar är badrumsrenoveringen klar om det inte är ett allt för stort arbete.

Överlämning:


I samråd med er som kunder går vi nu igenom hela renoveringen, överlämnar bygghandlingar som är bra att ha inför en framtida försäljning av ert hus/bostadsrätt och tackar för oss.

 

En badrumsrenovering i Stockholm enligt konstens alla regler kort och gott!


Läs mer här!

 

 

26 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)