Badrumsrenovering Stockholm

Med över 15 års erfarenhet vågar vi påstå att vi är expterter på badrumsrenovering i Stockholm!

En badrumsrenovering som utförs på ett litet badrum skiljer sig markant från en badrumsrenovering på ett större

Skillnader mellan en badrumsrenovering som utförs på ett stort badrum och ett mindre badrum.


I detta avsnitt tänkte jag ta upp de stora skillnaderna mellan att en badrumsrenovering som utförs på ett litet badrum och en badrumsrenovering som utförs på ett större.

För att göra det enkelt för er läsare kommer jag att nämna dessa skillnader i badrumsrenoveringen genom ett par punkter:

1: Tidsfaktorn där själva plattsättningen tar betydligt mindre tid. Är det tal om mindre plattor an dock skillnaderna bli mindre. En badrumsrenovering ska inte ta mer än 7 dagar i vilket fall OM man nu har gjort förarbetet rätt och plannerat badrumsrenoveringen noggrant.

2: Det finns mindre utrymme för badrumsinredning när man utför en badrumsrenovering på ett mindre badrum. Med detta menas att man oftast inte kan flytta toalettstol, välja allt för avancerad kakeldesign etc.

3: Själva priset är givetvis en faktor. Fråga alltid efter en specifierad offert så ni kan räkna ut kvadratmeterpriset.

4: Sist men inte minst måste man tänka på att det märks mycket tydligare att man över huvud taget renoverat ett badrum ju större badrummet är. Det kanske låter självklart men man bör tänka på detta faktum så man inte blir besviken för att det dyra kaklet inte kom till sin rätt.

Vill ni veta mer om badrumsrenovering rekomenderar jag att ni läser mer här!

24 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)