Badrumsrenovering Stockholm

Med över 15 års erfarenhet vågar vi påstå att vi är expterter på badrumsrenovering i Stockholm!

Blogg

Rekryteringsföretag

20 maj 2013

 

När vi skulle rekrytera för ett par veckor sedan och hade svårt att bestämma oss för vilket rekryteringsföretag vi skulle välja stod det mellan att utnytja vårt nya samarbete med rekrytering i Stockholm eller prova på att kontakta ett eget rekryteringsföretag. Vi använde oss av www.rekryteringsföretag.biz för att jämföra sveriges marknadsledande rekryteringsföretag och vi blev mycket förvånade när vi såg att rekrytering i Stockholm fanns med på förstaplats över de rekryteringsföretag som toppade listan.

De större rekryteringsföretagen har ju en mycket starkt ställning på marknaden men tydligen så har den hårda konkurrensen medfört att det uppkommit andra, starka aktörer och vi är mycket nöjda med vårt val då vi helt enkelt bestämde oss för att inte kontakta något rekryteringsföretag utan använda den tjänst som vi inlett ett samarbete med. Mycket riktigt var det flera hungriga rekryteringsföretag som lämnade överraskande bra förslag som ledde fram till att vi faktiskt rekryterade in en kandidat från ett mindre rekryteringsföretag!

Mer info!

Vi skriver ramavtal med rekrytering i Stockholm

29 apr 2013

Badrumsrenovering Stockholm har under en längre tid expanderat successivt och haft svårt att tillsätta tjänster. VMed rätt rekrytering i Stockholm kan vi fortsätta våra marknadsledande badrumsrenoveringari söker ständigt efter medarbetare som har "det lilla extra" och när man ska rekrytera i Stockholm är det sedan länge tillbaks hård konkurrens om duktiga fackmän, inte minst plattsättare och VVS folk.

Valet föll på rekrytering i Stockholm av den enkla enledningen att de på ett övertygande sätt kan presentera intressanta kandidater till oss från olika rekryteringsföretag. Det lät lite smått osannolikt att man kunde kombinera detta med de villkor som de erbjöd oss men efter att ha satt en rekrytering i skarpt läge och provat deras kapacitet kan vi inte annat än lyfta på hatten och ingå detta samarbete med dem.

Vi ser fram emot att kunna, även i fortsättningen erbjuda en marknadsledande tjänst och vi sätter stor tilltro till vårt samarbete med rekrytering i Stockholm!

Besök deras hemsida!

 

Badrumsrenovering i Stockholm - Sveriges svåraste marknad

17 mar 2013

Badrumsrenovering i Stockholm

Mitt resonemang kring varför badrumsrenovering i Stockholm är svårt, både från entreprenörens sida men även från beställarens är väldigt enkel.

Går man i tankarna att rennovera sitt badrum, vill satsa på en badrumsrenovering i Stockholm finns det mängder med företag som alla är våtrumscertifierade och ger de mest generösa löften. Så fort man har lagt sin beställning ändrar sig attityden ofta dramatiskt och kvallitén på det utförda arbetet är ofta långt ifrån tillfredställande. Går man genom en offertförmedlings site bryr de sig inte om vem som lämnar offerterna utan bara om de kan sälja samtliga platser.


Serriösa företag som sysslar med badrumsrenovering i Stockholm är allt för ofta inte skickliga på just marknadsföringen och har heller inte en anställd säljare som bränner iväg mängder med offerter. Man förlitar sig helt enkelt på sitt goda rykte och har som regel kunder hela året men dessa killar kommer ni som kunder aldrig i kontakt med.


Därför menar jag att badrumsrenovering i Stockholm är Sveriges svåraste marknad, både ur konsument perspektiv samt för duktiga badrumsentreprenörer.

Läs gärna mer på andra bloggar här!

 

 

Ta hjälp av en inredningsarkitet för att höja värdet på din bostad när du ska renovera badrummet!

12 mar 2013

En inredningsarkitekt ser inte bara till att skapa en fint badrum åt er, denne kan även höja värdet på fastigheten!

Det talas en hel del om att ge sig ut på bostadsmarknaden nu när räntorna sjunker i snabb takt. En fråga man bör ställa sig är hur vida inredningsarkitekter kan höja värdet på din bostaden eller inte och om värdeökningen är större än vad kostnaden för denna hjälp betingar.

I Stor Stockholm verkar en hel del firmor som erbjuder hjälp med inredning vid försäljning av lägenheten eller huset och de är inte blygsamma med att ta betalt. Vill man vara riktigt kostnadseffektiv finns det vägar att gå för att hitta en duktig inredningsarkitekt till ett vettigt pris. Vi sammarbetar med aktörer som har en mycket imponerad trackreckord men trotts detta håller ödmjuka priser. Med andra ord kan vi sticka ut hakan och påstå att det är värt att föra en dialog med oss kring detta.

Jag kan med andra ord rekommendera starkt att ni provar och ser hur effektivt det verkligen är!

 

En helt vanlig badrumsrenovering i stockholm

26 feb 2013

Badrumsrenovering i Stockholm enligt konstens alla regler!

Vid första mötet:

Möte med kunden där vi samtalar kring de önskemål och förväntningar man har på det nya badrummet och den badrumsrenovering som man har plannerat. Vi hjälper till med goda råd och vägledning om så önskas och ger riktlinjer för vad som är möjligt med inredningsdetaljer för att lyfta badrummet.

Offertpresentation:

Inom 24 timmar överlämnar vi en specifik offert där vi redogör för alla moment som ingår i arbetet, det material vi står för och hur lång tid som badrumsrenoveringen förväntas att ta. Vi har även med en vitesdel som bygger på en straffavgift vi betalar vid försening om så kunden önskar.

Återkoppling:

Efter överenskommen tid återkopplar vi och går igenom det förslag vi lämnet. Ibland tillkommer vissa korrigeringar och eventuella klargöranden och därefter, om kunden känner sig nöjd skrivs ett entreprenadsavtal.

Hanntverksfasen:

Här går vi in och gör det vi är bäst på. Att förverkliga era drömmar och förväntningar. Vi hämtar upp kakel, toalettstol, handfat etc. som ni beställt in och levererar det till lägenheten. Därefter river vi ut det gamla badrummet och sätter igång med lokalanpassningen inför den nya ritning som upprättats. Efter c.a 7 -14 dagar är badrumsrenoveringen klar om det inte är ett allt för stort arbete.

Överlämning:


I samråd med er som kunder går vi nu igenom hela renoveringen, överlämnar bygghandlingar som är bra att ha inför en framtida försäljning av ert hus/bostadsrätt och tackar för oss.

 

En badrumsrenovering i Stockholm enligt konstens alla regler kort och gott!


Läs mer här!

 

 

En badrumsrenovering som utförs på ett litet badrum skiljer sig markant från en badrumsrenovering på ett större

24 feb 2013

Skillnader mellan en badrumsrenovering som utförs på ett stort badrum och ett mindre badrum.


I detta avsnitt tänkte jag ta upp de stora skillnaderna mellan att en badrumsrenovering som utförs på ett litet badrum och en badrumsrenovering som utförs på ett större.

För att göra det enkelt för er läsare kommer jag att nämna dessa skillnader i badrumsrenoveringen genom ett par punkter:

1: Tidsfaktorn där själva plattsättningen tar betydligt mindre tid. Är det tal om mindre plattor an dock skillnaderna bli mindre. En badrumsrenovering ska inte ta mer än 7 dagar i vilket fall OM man nu har gjort förarbetet rätt och plannerat badrumsrenoveringen noggrant.

2: Det finns mindre utrymme för badrumsinredning när man utför en badrumsrenovering på ett mindre badrum. Med detta menas att man oftast inte kan flytta toalettstol, välja allt för avancerad kakeldesign etc.

3: Själva priset är givetvis en faktor. Fråga alltid efter en specifierad offert så ni kan räkna ut kvadratmeterpriset.

4: Sist men inte minst måste man tänka på att det märks mycket tydligare att man över huvud taget renoverat ett badrum ju större badrummet är. Det kanske låter självklart men man bör tänka på detta faktum så man inte blir besviken för att det dyra kaklet inte kom till sin rätt.

Vill ni veta mer om badrumsrenovering rekomenderar jag att ni läser mer här!

Rekrytering i Stockholm inom badrumsrenovering - Vi håller alltid utkik efter bra medarbetare!

24 feb 2013

Rekrytering - Nyckeln till en framgångsrikt och duktigt arbetslag!

Vi har varit inne på detta tema innan och vi återkommer gärna till det igen. Dagen då vi slappnar av och slutar rekrytera in bra medarbetare är dagen då vi tappar vår ställning på badrumsrenoveringsmarknaden. Så enkelt är det.

Rekrytering av personal är inte så enkelt som det kan verka. Badrumsrenoveringsfirmorna håller hårt i duktigt folk vilket är helt naturligt men det som vi numera ser är att man ger sina medarbetare allt mer förmåner och lönerna har ökat kraftigt de senaste åren, speciellt kring fackmannasektorn. Att rekrytera i Stockholm är helt enkelt ingen lätt uppgift.


Med detta sagt är vi dock övertygade om att badrumsrenovering i Stockholm är en attraktiv arbetsgivare och vi har inga problem alls att belöna våra medarbetare och ge det lilla extra vid en ny rekrytering.

Vill du läsa mer om rekrytering och vad det kan innebära för din fortsatta karriär, läs mer här!

 

Headhunting - Ett perfekt sätt att få tag på den bästa arbetskraften!

24 feb 2013

Headunting i Stockholm

Det är lätt att tro att bara för att vi bor i en huvudstad så är det lätt att få tag på bra arbetskraft. Så är INTE fallet. Bra badrumsrenoverare är lika svåra att få tag på som vatten i sahara.

På grund av detta har vi satsat på headhunting vid flera tillfällen. Just headhunting är lite kontroversiellt då det anses vara fult att rekrytera över arbetskraft från konkurrenter men du vi ser till våra kunders bästa och vill ha en så pass perfekt tjänst som det bara går söker vi helt enkelt aktivt efter personal och du är just headhunting det enda goda alternativet om man vill ha en komplett fackman!

Vill ni veta mer om hur man får tag på just personal via headhunting läs mer här!

Badrumsrenovering på bara 7 dagar

24 feb 2013

En snabb checklist på vad man måste ha förberett inför sin badrumsrenovering om man ska hinna på 7 dagar

När man renoverar ett badrum går renoveringen igenom en rad olika processer.

Om man ska hinna med att renovera badrummet finns det en rad olika moment man måste rent proaktivt förberett sig innan på om man ska, på ett säkert sätt kunna renovera badrumet på 7 dagar med ett tillfredställande resultat.

Nedan listar vi de allra viktigaste:

1: Alla inköp av material till badrumsrenoveringen måste vara klara och levererade till lägenheten alternativt fastigheten i fråga.

2: Lägenheten måste vara till förfogande under dygnets alla timmar.

3: Man måste ha plannerat i detalj för hur man vill att badrummet ska se ut.

4: Det krävs extra resurser såsom olika hantverkare som med kort varsel kan hoppa in och göra sitt moment i badrumsrenoveringen.

5: Sist men inte minst: Om ni vill ha extra fart rekomenderas att det finns lite kaffe/dricka och tilltugg tillgängligt då och då :)

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)