Badrumsrenovering Stockholm

Med över 15 års erfarenhet vågar vi påstå att vi är expterter på badrumsrenovering i Stockholm!

Badrumsrenovering i Stockholm - Sveriges svåraste marknad

Badrumsrenovering i Stockholm

Mitt resonemang kring varför badrumsrenovering i Stockholm är svårt, både från entreprenörens sida men även från beställarens är väldigt enkel.

Går man i tankarna att rennovera sitt badrum, vill satsa på en badrumsrenovering i Stockholm finns det mängder med företag som alla är våtrumscertifierade och ger de mest generösa löften. Så fort man har lagt sin beställning ändrar sig attityden ofta dramatiskt och kvallitén på det utförda arbetet är ofta långt ifrån tillfredställande. Går man genom en offertförmedlings site bryr de sig inte om vem som lämnar offerterna utan bara om de kan sälja samtliga platser.


Serriösa företag som sysslar med badrumsrenovering i Stockholm är allt för ofta inte skickliga på just marknadsföringen och har heller inte en anställd säljare som bränner iväg mängder med offerter. Man förlitar sig helt enkelt på sitt goda rykte och har som regel kunder hela året men dessa killar kommer ni som kunder aldrig i kontakt med.


Därför menar jag att badrumsrenovering i Stockholm är Sveriges svåraste marknad, både ur konsument perspektiv samt för duktiga badrumsentreprenörer.

Läs gärna mer på andra bloggar här!

 

 

17 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)